Baby slofjes

 

Hoe schattig zijn de gebreide babyslofjes van MalOtje. Leuk om te geven als kraamcadeautje, of om te kopen voor je eigen baby! De babyslofjes van MalOtje worden allemaal met de hand gebreid. Elk slofje bevat uren zorgvuldig handwerk, wat ervoor zorgt dat de babyslofjes perfect zijn afgewerkt. Door de rekbaarheid van het breiwerk passen de slofjes vanaf de geboorte tot nog maanden daarna. Het koordje zorgt ervoor dat de slofjes goed blijven zitten.

De slofjes meten 10 tot 12 cm.

Babyslofjes met omslag

Direct na de geboorte zorgen de slofjes er voor dat je kleintje warme voetjes heeft. Het breiwerk maakt de slofjes heel rekbaar, daardoor kan je kindje ze lang doordragen. Is je kleine spruit lekker beweeglijk? Dat maakt met onze slofjes niet uit, het koordje zorgt ervoor dat ze goed aan de voetjes blijven zitten en de slofjes niet uitgetrapt worden. Je kunt de slofjes op twee manieren dragen, omgevouwen of languit. Zo kun je zelf de looks en de warmte van de slofjes bepalen. De slofjes van MalOtje zijn comfortabel en zacht en zitten dus heel fijn aan de voetjes van je kleintje!

Babyslofjes in trendy kleuren

De gebreide babyslofjes van MalOtje zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Zo kun je slofjes kiezen die passen bij het (eerste) pakje van je baby, of bij meerdere pakjes een bijpassend paar gebreide slofjes kopen. Alle kleuren zijn geschikt voor meisjes en jongens. Handig wanneer je de slofjes paraat wilt hebben voor de geboorte, maar je nog niet weet of je een jongen of meisje krijgt. Gebreide babyslofjes mogen eigenlijk niet ontbreken in de garderobekast van je baby. Ze houden niet alleen de babyvoetjes lekker warm, maar staan ook nog eens ontzettend lief. De slofjes zijn super praktisch, makkelijk aan- en uit te trekken en blijven (in tegenstelling tot veel sokjes) goed zitten aan een babyvoetje!

Gebreide babyslofjes als kraamcadeautje

Wil je de kersverse papa en mama een schattig maar ook nuttig kraam cadeau geven voor hun pasgeboren baby? Dan zit je met onze babyslofjes altijd goed. Babyslofjes kun je namelijk nooit genoeg hebben, dus het is ook niet erg als je ze dubbel krijgt; een tweede of derde paar is altijd welkom! Bovendien vallen de kleuren van de collectie van MalOtje altijd in de smaak.

Wasvoorschriften gebreide babyslofjes van MalOtje

Wanneer je de slofjes in de wasmachine wast, kun je het beste een wolwasprogramma gebruiken. Heb je geen wolwasprogramma? Was dan de slofjes op 30˚C of natuurlijk gewoon op de hand. Wanneer je ze in de wasmachine doet, kun je ze het beste in een apart waszakje doen. Stop de slofjes liever niet in de droger, daar kunnen ze van krimpen.